Доброго здоров'я, браття!
Частина 1. Викрадення обліковки Kagorа.
Сьогодні, 23 лютого 2016 року путлерівськими покидьками було отримано доступ до облікового запису нашого брата
Kagorа. Ідейний хуйлофіл у різних гілках викладав пости такого змісту:
Мені в приватні повідомлення це убоге прислало таке звернення:
(воно мало намір отримати доступ до моєї обліковки)
Очманівши від усього цього, натхненно пишу Андреасу і Хазану листи на пошти про те, що зламали обліковий запис Кагора і треба негайно щось діяти. Відіславши листи кожному модератору, починаю переглядати форум і виявляю, що обидва адміни працюють вже годину, а я, як завжди, про все взнаю останній.
Перевівши подих, заспокоююсь і починаю думати. Виявляю, що електронна адреса Кагора належить російському домену: kagor55@mail.
ru та й сервіс сам давно славиться розсадженням всілякої вірусно-рекламної гидоти. Поворушив мозком і додумався, що "хакер" діяв наступним чином:
1. Просканував форум і виявив обліковки з відкритими e-mail, у яких використовувались поштові сервіси російської дислокації.
2. "Хакер" отримав доступ до пошти
[email protected] (поштові адміністратори чи ФСБ допомогли?), після чого, мабуть, скористався сервісом скидання і відновлення пароля облікового запису форуму, який прийшов у відкритому вигляді прямо на пошту.
3. "Хакер" скористався отриманим паролем для входу на наш форум, після чого почав прославляти хуйлостан та паскудити нашу багатостраждальну землю і нас.
Частина 2. Змінюємо пошту. Прямо зараз.Роблю висновок, що після Криму два роки тому я прийняв правильне рішення, коли відмовився від використання усіх своїх поштових скриньок на mail.ru, yandex.ru, rambler.ru та ще бозна де в .ru та .рф .
1.
У зв'язку з сьогоднішньою подією дуже рекомендую і сердечно прошу усіх користувачів, котрі використовують тут, на форумі, поштові скриньки доменної зони .ru , негайно завести поштову скриньку на "буржуйському" поштовому сервісі (gmail.com , наприклад) - і користуватись цією скринькою тут, на форумі.Усі користувачі, котрі не перейдуть на "буржуйські" пошти, можуть вважати себе вкушеними хуйлом, оскільки обліковку будь-кого з цих користувачів росіянські нацисти можуть використати на шкоду нашого форуму. Навіть,
одразу всі скриньки, а їх - тьма, що означає масоване захоплення обліковок і вакханалію на цьому ресурсі.
УВАГА! Доменна адреса обраного Вами поштового сервісу може не відображати спражню територію, наприклад, yandex.ua насправді знаходиться у Москві:
Тому ретельно перевіряйте сервіс, якому Ви будете довіряти Ваші дані. Для перевірки територіального розміщення новообраного поштового сервісу рекомендую скористатись цим сервісом:
https://2ip.com.ua/ru/services/information-service/whois