Підкупити сторожа і помацати власноручно. Так цікавіше і без зайвих пацієнтів.
Торис это Вы несерьезно я надеюсь. "Сторожа" в колхозном саду- здесь можете закончить в СБУ
Ох, генацвале, не драматизуйте...
Тут ледве не прокохали весь "Мотор-Січ" великим гуртом китайцям, вивозимо залишки технологій в Китай - а натхненний хлопчина лише трошки позирить на залишки вчорашньої слави...
СБУ, кажете? Гм, а це ідея. Дамір, тобі конче необхідно вийти на начальство, котре контролює охорону, запропонувати свої послуги зварника на будівництво правильної дачі, а там в процесі будеш виїжджати до "Мрії", бо ж ти не один такий, по зирингу на "Мрію".
Або взагалі припертись до того самого начальства в стилі "що хоч заварю - лише дайте пообійматись з "Мрією". Лише маєш бути дуже переконливим. Якщо будеш натхненний і попре фарт, то все вдасться. Начальство ловиш не на роботі, а десь на розслабончику, з подачі спільних знайомих (такі знайдуться). Тільки попередньо взнай у цих знайомих, той начальник людина чи чмо, бо воно всяке може бути.
...Я минулого року літав в одеському "Гідропорті" - почавши з польоту в Як-18, досліджував власноручно чорний Як-52, ще щось в ангарах, няшні крихітки A-22LS і щось маленьке саморобне під ретро. А закінчилось усе це знайомством і селфі з В.Наливайком та екскурсією по його літаку, він якраз прилетів зі змагань і в черговий раз отримав медаль. Тобто, спланувавши політ 20 хвилин + вхід/вихід на аеродром, ми зависли там на кілька годин, аж втомились від позитивних емоцій. От такий фарт буває. Веселий і натхненний романтик з гарно підвішеним язиком завжди добереться до об'єкту захоплення.
Всі мої дійства відбувались за допомогою та/чи під наглядом пілотів/техніків/сторожів, я весь аж сяяв щирим захопленням і не було в цьому ніякої зради.
Думаю, що "Мрію" хтось обслуговує, перевіряє шини і т.д. Тобто хтось там її руками таки лапає час від часу. Постояти поруч під час таких дійств, шланг подати, пил витерти з деталі якої - зовсім не гріх. Особливо, якщо поруч контролер начальника охорони чи хоча б його голос у телефоні.
І в цьому моменті важливо розуміти, що совкова "охорона" цивільних об'єктів полягає більше в призначенні винуватих на випадок ахтунгу, ніж у власне охороні. Тому творчий шанс завжди є.
Дамір, ти їм щодня телефонуй, по кілька разів, щоби впізнавали тебе по голосу не лише персонал, а й прослуховувачі. Щоби зустрічали мало не з оркестром, як давнього знайомого.
Лише маєш нести світло людям, тоді все буде чотко.