TAILDRAGGER
|
|
« Ответ #105 : 28.11.2016, 11:16:48 am » |
|
Для Майкрософт Флайт Симулятору, та й для Икс-Плану існує багато доповнень-аддонів.
Я как-то давно дошел до x-Plane версии 7 (не знаю какая сейчас), модели для нее сам делал, но ландшафт и пейзажи там были... скажем, весьма тусклые, далекие от реалий. Потом надоело и забросил - моделирование для симулятор это пустая, бессмысленная трата времени.
|
|
|
|
Штирлиц склонился над картой- его рвало на родину
|
|
|
DAMIR
|
|
« Ответ #106 : 28.11.2016, 11:20:17 am » |
|
Я как-то давно дошел до x-Plane версии 7 (не знаю какая сейчас), модели для нее сам делал, но ландшафт и пейзажи там были... скажем, весьма тусклые, далекие от реалий. Потом надоело и забросил - моделирование для симулятор это пустая, бессмысленная трата времени.
Зараз, мабуть, 10+ Та ну, хлопці нехило поднімають. "У них" стараються купувати аддони без "лапок".
|
|
|
|
Поза межею реальностi...
|
|
|
DAMIR
|
|
« Ответ #107 : 28.11.2016, 11:23:21 am » |
|
Я знаю чувака зі Штатів, так він записує звуки з реальних літаків(має можливість), та "прикручує" до моделей в симуляторі. Потім викладає на Сіммаркет. Така непогана прибавка до зарплатні виходить, я вам скажу.
|
|
|
|
Поза межею реальностi...
|
|
|
TAILDRAGGER
|
|
« Ответ #108 : 28.11.2016, 11:31:49 am » |
|
Така непогана прибавка до зарплатні виходить, я вам скажу.
Я делал бесплатные, вот, к примеру по ссылке на странице (третий снизу) Мессер-109 http://library.avsim.net/index.php?CatID=xorig&Sort=Name&ScanMode=0&Page=8&Go=GoВторой сверху Минимакс-1600. Ну там еще где-то есть другие, разные и Хаймакс, и Комета ДеХевиленда, и еще чего-то.... забыл уже)))))
|
|
|
|
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #109 : 28.11.2016, 11:38:36 am » |
|
Всім привіт!
DAMIR, а існує в природі який авіасимулятор, де достовірно моделюється рельєф Землі з горами/морями та відповідна атмосфера над ними?
Для Майкрософт Флайт Симулятору, та й для Икс-Плану існує багато доповнень-аддонів. Платні й безкоштовні, та умовно платні. ) Вони ствоюються на основі Гугл- мап. От з допомогою цих доповнень моделюється як рельєф, так і дороги, річки, берегові лінії озер та морів. Для VFR польотів. Одним із головних, по якості, розробників подібних аддонів є ORBX. Дамір, ти геній! +1 Ось демонстрація FTX Global BASE Pack https://orbxdirect.com/product/ftxglobal :
|
|
|
|
Секта свідків підіймальної сили
|
|
|
DAMIR
|
|
« Ответ #110 : 28.11.2016, 11:41:33 am » |
|
Не знаю, Икс якось мені не пішов.
|
|
|
|
Поза межею реальностi...
|
|
|
TAILDRAGGER
|
|
« Ответ #111 : 28.11.2016, 11:43:30 am » |
|
Всім привіт!
DAMIR, а існує в природі який авіасимулятор, де достовірно моделюється рельєф Землі з горами/морями та відповідна атмосфера над ними?
Для Майкрософт Флайт Симулятору, та й для Икс-Плану існує багато доповнень-аддонів. Платні й безкоштовні, та умовно платні. ) Вони ствоюються на основі Гугл- мап. От з допомогою цих доповнень моделюється як рельєф, так і дороги, річки, берегові лінії озер та морів. Для VFR польотів. Одним із головних, по якості, розробників подібних аддонів є ORBX. Дамір, ти геній! +1 Ось демонстрація FTX Global BASE Pack https://orbxdirect.com/product/ftxglobal : http://www.youtube.com/watch?v=J1hSuXppK6oОпс!!! Не встречал ничего подобного никогда- похоже это прорыв, только нужен комп не "старичок", а так конечно идеально выглядит. +1
|
|
|
|
|
|
|
|
TAILDRAGGER
|
|
« Ответ #113 : 28.11.2016, 12:03:55 pm » |
|
...Серед повної піратської колекції цих аддонів майже в 200 ГБ України не знайшов... Пічаль і котострофа... Ну закачать MFS X: Steam Edition официальный за £13 можно без проблем (или диск за £16), к нему добавить FTX Global по цене $65- это все вполне терпимо..., вот только времени на это нету... Тут или инструмент готовить для Барбоса , или играть в симе- никак их не совместить
|
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #114 : 28.11.2016, 12:07:53 pm » |
|
В них той "глобал" насправді не глобал...
|
|
|
|
|
|
|
TAILDRAGGER
|
|
« Ответ #115 : 28.11.2016, 12:12:16 pm » |
|
В них той "глобал" насправді не глобал...
Я давно уже не пользуюсь этим мордорским файлообменником- халтура, ломаная частенько невпопад и некачественно, может быть напичкана вирусами..., да и вообще... официальный софт лучше и недорого.
|
|
|
|
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #116 : 28.11.2016, 12:31:00 pm » |
|
Я давно уже не пользуюсь этим мордорским файлообменником- халтура, ломаная частенько невпопад и некачественно, может быть напичкана вирусами..., На цьому трекері якраз найбільше порядку було, коли я там зависав. Ніяких вірусів і найкращі кряки. да и вообще... официальный софт лучше и недорого. Угу, недорого... Ваше "недорого" - це наші пів-зарплати за місяць чи десь порівняно з цим...
|
|
|
|
|
|
|
DAMIR
|
|
« Ответ #117 : 28.11.2016, 21:25:18 pm » |
|
України не знайшов... Пічаль і котострофа... Звісно, окремо України немає. Але вона входить до складу Східної Європи, яка є. Аеропорти й аеродроми є: http://vacc-ua.org/pilots.php
|
|
|
|
Поза межею реальностi...
|
|
|
DAMIR
|
|
« Ответ #118 : 28.11.2016, 21:28:03 pm » |
|
..., да и вообще... официальный софт лучше и недорого.
Ніхто ж не спорить!
|
|
|
|
Поза межею реальностi...
|
|
|
DAMIR
|
|
« Ответ #119 : 29.11.2016, 21:50:34 pm » |
|
Ось по Икс-плейну знайшов. Версія 11. Плюс Плейну- реалістичніша(більш опрацьована) фізика й аеродинаміка. Мінус- складніше освоїти.
|
|
|
|
Поза межею реальностi...
|
|
|
|