Ну от,гарна тема для розмови ( що можна побудувати в гаражі)
Доброго вечора всім. Мені 25, давно хочу побудувати літак і літати. Проблема у виборі ЛА для будівництва і чи варто взагалі починати..створив тему на форумі, мене всі лякають,що це дорого,довго,нереально(?). Ppl в мене ще немає, планую зробити наступного року. Але..тут мені радять краще купити літак на ці гроші. Ну чи будувати. Як краще бути? Літати по аеропортах цивілізованих я поки що не збираюся,так, в себе по району і селах, сідати десь на пасовищах (читай аеродром). Думав будувати ch 701, але люди відмовляють.. я вже й сумніватись почав,чи дійсно я його очолює і за який час.. будувати щось типу quicksilver? Простіше, але зовсім маленький. Хочеться літак для справжнього bushpilot
Коротше кажучи- що краще зробити,якщо хочеться літати на власному літаку,маючи 10к наприклад? І хочеться побудувати звичайно ж.
1) будувати літак,вибрати якийсь простенький проект,який можна побудувати самому, з мінімумом знать і приладь,з максимумом детальних креслень і пояснень (підкажіть зразу такий варіант)
2)забити на будівництво,купити літак і літати без ппл ( перед цим десь повчитись)
3) здати на ппл, літати на чужому літаку коли-не-коли, а потім колись купити свій літак...
Я так ці варіанти написав,і думаю що правильніше буде 2 варіант...але я все ж хочу збудувати той літак..
Що скажете,панове?