Видео и звукозапись в полёте
flybas:
Подскажите, кто в курсе : как подключить GoPro , чтобы писать не только видео, но и звук тоже ?
То есть, чтобы записывалось всё в полёте - переговоры в гарнитурах, радиообмен, звук двигателя и т.д.
Toris:
Цитата: flybas от 04.01.2016, 12:18:20 pm
Подскажите, кто в курсе : как подключить GoPro , чтобы писать не только видео, но и звук тоже ?
То есть, чтобы записывалось всё в полёте - переговоры в гарнитурах, радиообмен, звук двигателя и т.д.
Необхідні: мікрофон в кабіну і невеличкий мікшер, в який втикнути вихід радіостанції, вихід внутрішніх переговорів, мікрофон. Можливо, знадобиться який перетворювач опорів, якщо гарнітура високоомна. А щоби все було геть феншуйно для Ютуба, найраще кожен канал писати на окрему доріжку на окрему чотириканальну писалку виробництва Zoom чи Tascam, а вже потім мікшувати звук і зображення, роблячи всілякі стерео, панораму, еквалайзери і т.д. (лівий пілот, радіо, правий пілот, загальний фон двигунів).
Пошукова фраза "портативная студия звукозаписи".
flybas:
Дякую, але мені не потрібна студія звуко-відеозапису на борту. Мені потрібно просто записувати-знімати політ. Для розбору польоту і "раздачи слонов" , а не для Ютуба.
П.С. а по моїй аватарці могли б і зрозуміти, що я непогано обізнаний , що таке "портативная студия ЗЗ". Тим більше, що вона в мене є. :)
preacher:
Здається там є або встроєний мікрофон або роз'єм для мікрофона, або і те і інше. Найпростіше підставити під мікрофон "комбік" із звуком з гарнітури. А дома можна через спеціальний софт прогнати звук, щоб шуми прибрати, та частоти вирівняти - та вам повинно все це бути знайомо......
Toris:
Цитата: flybas от 04.01.2016, 16:00:05 pm
П.С. а по моїй аватарці могли б і зрозуміти, що я непогано обізнаний , що таке "портативная студия ЗЗ". Тим більше, що вона в мене є. :)
Я спочатку так і думав. Але ж хто ж його зна', що то за аватарка і басист? Про всяк випадок дав універсальну пораду.
Цитата: flybas от 04.01.2016, 12:18:20 pm
Цитата: flybas от 04.01.2016, 16:00:05 pm
Дякую, але мені не потрібна студія звуко-відеозапису на борту. Мені потрібно просто записувати-знімати політ. Для розбору польоту і "раздачи слонов" , а не для Ютуба.
Рішення "в лоб": вивести окремий динамік (від виходу для гарнітури після додаткового підсилювача і частотної корекції) прямо під GoPro і не заморочуватись розв'язками, землею і т.д.
Навигация