Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #345 : 11.02.2016, 08:05:19 am » |
|
В мене так Вау! +1! Як приємно усвідомлювати, що я не один такий розумник на цій планеті! І як воно на практиці? Краще голого дерева? ...Поки спав, під ранок приснилась подібна конструкція, тільки замість рейок - вставні "цвяхи" зі сталі, котрі виймаються після висихання деталі. Такий собі варіант локальної стільникової технології.
|
|
« Крайнее редактирование: 11.02.2016, 08:10:29 am от Toris »
|
|
Секта свідків підіймальної сили
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #346 : 11.02.2016, 10:01:17 am » |
|
Из фанерной полосы нервюра в форме двутавра . Склейка с помощью эбоксидки и пропитанного со стекла шпагата.
|
|
|
|
..Працюй так, ніби все залежить від тебе, а молися так, ніби все залежить від Бога".
Не їла душа часнику, не буде й смердіти
Не роби як я ,роби краще мене.
|
|
|
serg.
|
|
« Ответ #347 : 11.02.2016, 10:47:43 am » |
|
В мене так Вау! +1! Як приємно усвідомлювати, що я не один такий розумник на цій планеті! І як воно на практиці? Краще голого дерева? ...Поки спав, під ранок приснилась подібна конструкція, тільки замість рейок - вставні "цвяхи" зі сталі, котрі виймаються після висихання деталі. Такий собі варіант локальної стільникової технології. Краще голого дерева нічого небуває!Справжній літак повинен бути тільки з дерева,Тільки не з фанери ФСФ і брусу ЛВС
|
|
« Крайнее редактирование: 11.02.2016, 10:55:22 am от serg. »
|
|
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #348 : 11.02.2016, 11:44:51 am » |
|
Из фанерной полосы нервюра в форме двутавра . Склейка с помощью эбоксидки и пропитанного со стекла шпагата.
Как вариант.
|
|
|
|
..Працюй так, ніби все залежить від тебе, а молися так, ніби все залежить від Бога".
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #349 : 12.02.2016, 14:41:00 pm » |
|
Краще голого дерева нічого небуває!Справжній літак повинен бути тільки з дерева,Тільки не з фанери ФСФ і брусу ЛВС Дерево смокче вологу і прагне гниття, дерево люблять грибки і комашки... Дерево має всякі сучки, заболоні і прочую біологічную містику... Волокна ростуть, куди собі хочуть і як хочуть... Правильна фанера - дорога... Клеї, грунтовки, хімія всяка... Може, краще вже взяти які склотканини, ровінги, хімію - і викласти волокна так, як потрібно? Питома міцність скла залишає дерево далеко позаду, ніяких грибків, жучків і гниття... Чи є ще щось, чого я не знаю?
|
|
|
|
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #350 : 12.02.2016, 15:23:30 pm » |
|
Армоцемент.
|
|
|
|
|
|
|
pashtet
|
|
« Ответ #351 : 12.02.2016, 15:42:38 pm » |
|
Не, армоцемент не пойдет. Он очень тяжелый. Если забиваться на такие материалы, то лучше пенобетон. Бывает от 50 кг на кубометр, а это уже как пенопласт!
|
|
|
|
|
|
|
serg.
|
|
« Ответ #352 : 12.02.2016, 15:48:29 pm » |
|
Краще голого дерева нічого небуває!Справжній літак повинен бути тільки з дерева,Тільки не з фанери ФСФ і брусу ЛВС Дерево смокче вологу і прагне гниття, дерево люблять грибки і комашки... Дерево має всякі сучки, заболоні і прочую біологічную містику... Волокна ростуть, куди собі хочуть і як хочуть... Правильна фанера - дорога... Клеї, грунтовки, хімія всяка... Може, краще вже взяти які склотканини, ровінги, хімію - і викласти волокна так, як потрібно? Питома міцність скла залишає дерево далеко позаду, ніяких грибків, жучків і гниття... Чи є ще щось, чого я не знаю? Приймав участь в обслуговуванні двох різних літаків з деревини,п"ятнадцяти і двацяти років.Переобтянули і ще років сто політають.З "питомою міцністю"теж не все так прямолінійно як Ви вважаєте,як і з ціною.Дерев"яний літак-це круто,єкологічно,приємно на дотик.Літайте на дерев"яних літаках!
|
|
|
|
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #353 : 12.02.2016, 19:25:09 pm » |
|
Стеклоцемент япошки пробовали для амфибии . Два раза взлетела!
|
|
|
|
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #354 : 12.02.2016, 20:33:51 pm » |
|
Не, армоцемент не пойдет. Он очень тяжелый. Если забиваться на такие материалы, то лучше пенобетон. Бывает от 50 кг на кубометр, а это уже как пенопласт! Есть у меня знакомый, газобетонные блоки выпускает. Озадачил его вопросом газобетона плотностью 50-70 кг/куб.м. Посмотрел на меня большими глазами, застыл, пошевелил извилинами и сказал, что он такого сделать не может. От 700 до 1100 - легко, он такое выпускает, а вот "газобетонный пенопласт" - это для него фантастика. Объяснил ему, для чего такое надо. Он сказал, что я ненормальный и он не будет способствовать моему самоубийству. Фиг его знает, либо у парня лень ума, либо действительно, не всё так просто... Приймав участь в обслуговуванні двох різних літаків з деревини,п"ятнадцяти і двацяти років.Переобтянули і ще років сто політають.З "питомою міцністю"теж не все так прямолінійно як Ви вважаєте,як і з ціною.Дерев"яний літак-це круто,єкологічно,приємно на дотик.Літайте на дерев"яних літаках! А Ви будете у Кам'янець-Подільському з дерев'яним літаком? http://www.ukraviaforum.com/index.php/topic,13473.0.html
|
|
« Крайнее редактирование: 12.02.2016, 20:35:41 pm от Toris »
|
|
|
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #356 : 12.02.2016, 21:13:03 pm » |
|
Можливо,якщо нічого не завадить Пасажира 110 кг покатаєте?
|
|
|
|
|
|
|
serg.
|
|
« Ответ #357 : 12.02.2016, 21:24:40 pm » |
|
Можливо,якщо нічого не завадить Пасажира 110 кг покатаєте? "Надейся и жди"
|
|
|
|
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #358 : 12.02.2016, 21:26:28 pm » |
|
"Надейся и жди" Вже розпочав програму схуднення. Якщо все буде по плану, то дотягну до 100 кг.
|
|
|
|
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #359 : 13.02.2016, 21:19:52 pm » |
|
) Если в программу входит умышленная поломка холодильника,то успех предсказуем.
|
|
|
|
|
|
|
|