У меня есть предложение по поводу +/-, что было понятно за, что и кто ставит бал в ту или иную сторону ( а то не понятно зовсім), взять практику с форума:
http://www.doneckforum.com/ сразу видно кто и чем не довольны.
Пламенно поддерживаю! На моём любимом gunforum.com.ua тоже надо обязательно детализировать карму, иначе не получится.
Дуже цікаво хто й за що мені -1 в карму вліпив
Вот мне, например тоже "влепили" сегодня "минус"- за совершенно трезвую, взвешенную , обоснованую и объективную оценку всего путлеровского режима и его новоявленных "счастливых" прихвостней в оккупированом рашистами Крыму)))))
Хе-хе, перші два-три якось трохи зачіпають самолюбство, а потім вже все одно.
В мене інше питання: як швидко у мене буде -100?
А що стосується питання хто про ваші -1, то, думаю, хтось не згоден з вашими позиціями. Щодо недавнього -2 Днепра, яке з"явилось вже після питання про -1, то тут вже, швидше за все, та сама херня, що й з моїми -59 (станом на зараз): сидить якесь падло, яке незгідне з кармою в принципі, і тупо мінусує за будь-який пост про карму чи взагалі за будь-який пост по принципу "один пост - один мінус". І при цьому люто заздрить, що не може бути таким розумним, скромним і життєдайним (в смислі, "давати жизні на форумі"), як ото ми з вами.
Стосовно ж експеримента з кармою зрозуміло, що вона потрібна як індикатор активності та корисності для форуму, однак потребує доступної деталізації для аналізу її достовірності: в якому пості/темі, ким і за що була поставлена. Тоді одразу буде видно тематичну спрямованість відкармованого і адекватність кармуючого. І новачкам чи рідким гостям одразу буде зрозуміла компетентність відкармованого в тій чи іншій області знань та навичок.
З Подвашником не згодний. Карма - це як історія авіаційних катастроф: інформація про них має доступною всім для аналізу та запобігання таких же помилок чи рішень.
P.S.
Любі друзі, ті, хто плюсує мене!
Дуже вдячний вам за підтримку! Ваші плюсики показують мені, що розумних людей, на жаль, менше, ніж дурних, однак, вони таки є і їх не так вже й мало. Добра вам і миру!