Модернизация Форума. Высказываем предложения и пожелания

<< < (12/27) > >>

flybas:
Цитата: Toris от 01.12.2015, 14:33:07 pm

Цитата: КВР от 01.12.2015, 13:06:00 pm

А взагалі давайте зробимо перекличку тих, хто хотів би приймати участь у розвитку такого ресурсу, можливо і справді немає сенсу затівати.
Бачу сенс зробити тут кальку розділів з РЕАА. Думаю, треба просити адмінів, щоби дали комусь з древніх, перевірених та компетентних форумлян повноваження на реорганізацію цього форуму. Я готовий взятись за це, однак маю сумнівну репутацію, тому дуже сумніваюсь, що отримаю відповідні повноваження.

Якщо тут буде продовжуватись застій - готовий допомогти KBP в частині технічної допомоги на новому ресурсі.

Ще раз наголошую - на ресурсі мають бути присутні геть усі можливі розділи, як на РЕАА, тоді тут постійно буде профільна двіжуха.

Забембав своїм "реаа" вже !!!
-1

Toris:
Приєднуюсь до Михайла: для торгівельного відділу мають бути свої окремі "Показати нові повідомлення з Вашого крайнього візиту." та "Показати нові відповіді на Ваші повідомлення."

Toris:
Цитата: flybas от 01.12.2015, 21:31:54 pm

Забембав своїм "реаа" вже !!!
-1
А тепер ще й Хазана вслух мінусни, мінусатор хреновий. Він також розуміється на кон"юнктурі ринку. :) http://www.ukraviaforum.com/index.php/topic,12752.msg135863.html#msg135863

Емоції - поганий порадник. Те, що раша - фашисти, зрозуміло. Однак якщо РЕАА більший і цікавіший - то це факт і не треба говорити, що воно не так. Хочеться щось таке і в себе мати, своє, українське.

На РЕАА, так розумію, така структура не з неба гуманоїдами була зроблена, але склалась з потреб спільноти. На РЕАА мені, як трохи торгашу в минулому, сподобалось. В структурі РЕАА - перспектива. Врешті решт в нас складеться щось подібне, якщо Господь дасть сили та мудрість модераторам почути щиро зацікавлених любителів авіації.

На роботі в мене зараз - завал. Якщо буде можливість в другій половині тижня, то спробую попрацювати з рубриками і допомогти адмінам.

Andreas:
Цитата: Mike от 01.12.2015, 20:09:11 pm

Да, "Показати нові повідомлення з Вашого крайнього візиту. "
Я постоянно пользуюсь этой ссылкой.

Сделал.
Такой фикс пойдет?

Toris:
Цитата: Andreas от 01.12.2015, 23:06:00 pm

Сделал.
Такой фикс пойдет?

1. Слово "виняток" пишеться без букви "й". :)
2. Не зовсім естетично виглядає форматування.

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница