Модернизация Форума. Высказываем предложения и пожелания
preacher:
Взагалі ті або інщі ізиски обумовлені можливостями тієї або іншої модифікації форуму, цей наприклад: SMF 1.1.7
Який вибран на майбутнє - поки невідомо.
Можливо Андреас повідомить версію форумного движка який обрано для подальшого використання.
Тоді пропонувати можно з урахуванням можливостей того движка та модів які для нього існують.
Toris:
Цитата: Днепр от 18.11.2015, 17:50:24 pm
У меня есть предложение по поводу +/-, что было понятно за, что и кто ставит бал в ту или иную сторону ( а то не понятно зовсім), взять практику с форума:
[url]http://www.doneckforum.com/[/url]
сразу видно кто и чем не довольны.
Пламенно поддерживаю! На моём любимом gunforum.com.ua тоже надо обязательно детализировать карму, иначе не получится.
Цитата: Днепр от 18.11.2015, 17:50:24 pm
Дуже цікаво хто й за що мені -1 в карму вліпив ;)
Цитата: TAILDRAGGER от 18.11.2015, 18:19:31 pm
Вот мне, например тоже "влепили" сегодня "минус"- за совершенно трезвую, взвешенную , обоснованую и объективную оценку всего путлеровского режима и его новоявленных "счастливых" прихвостней в оккупированом рашистами Крыму)))))
Хе-хе, перші два-три якось трохи зачіпають самолюбство, а потім вже все одно.
В мене інше питання: як швидко у мене буде -100? ;D
А що стосується питання хто про ваші -1, то, думаю, хтось не згоден з вашими позиціями. Щодо недавнього -2 Днепра, яке з"явилось вже після питання про -1, то тут вже, швидше за все, та сама херня, що й з моїми -59 (станом на зараз): сидить якесь падло, яке незгідне з кармою в принципі, і тупо мінусує за будь-який пост про карму чи взагалі за будь-який пост по принципу "один пост - один мінус". І при цьому люто заздрить, що не може бути таким розумним, скромним і життєдайним (в смислі, "давати жизні на форумі"), як ото ми з вами. :)
Стосовно ж експеримента з кармою зрозуміло, що вона потрібна як індикатор активності та корисності для форуму, однак потребує доступної деталізації для аналізу її достовірності: в якому пості/темі, ким і за що була поставлена. Тоді одразу буде видно тематичну спрямованість відкармованого і адекватність кармуючого. І новачкам чи рідким гостям одразу буде зрозуміла компетентність відкармованого в тій чи іншій області знань та навичок.
З Подвашником не згодний. Карма - це як історія авіаційних катастроф: інформація про них має доступною всім для аналізу та запобігання таких же помилок чи рішень.
P.S.
Любі друзі, ті, хто плюсує мене!
Дуже вдячний вам за підтримку! Ваші плюсики показують мені, що розумних людей, на жаль, менше, ніж дурних, однак, вони таки є і їх не так вже й мало. Добра вам і миру! :)
вершок:
Дуже проситься розділ аматорського літакобудування.
Toris:
Цитата: КВР от 01.12.2015, 13:06:00 pm
А взагалі давайте зробимо перекличку тих, хто хотів би приймати участь у розвитку такого ресурсу, можливо і справді немає сенсу затівати.
Бачу сенс зробити тут кальку розділів з РЕАА. Думаю, треба просити адмінів, щоби дали комусь з древніх, перевірених та компетентних форумлян повноваження на реорганізацію цього форуму. Я готовий взятись за це, однак маю сумнівну репутацію, тому дуже сумніваюсь, що отримаю відповідні повноваження.
Якщо тут буде продовжуватись застій - готовий допомогти KBP в частині технічної допомоги на новому ресурсі.
Ще раз наголошую - на ресурсі мають бути присутні геть усі можливі розділи, як на РЕАА, тоді тут постійно буде профільна двіжуха.
Andreas:
Цитата: КВР от 01.12.2015, 13:06:00 pm
Ну я от наприклад отримав дозвіл від власника авторських прав на побудову літака Chilton DW-1. Насправді розумію що побудову розпочну у найкращому випадку з весни, а зараз переганяю креслення до SolidWork'су.
І чесно кажучи не маю бажання відкривати відповідну тему на рашинському форумі. Просто не хочу.
В укрнеті немає ресурсу де я міг би описувати процес будівництва. Його просто не існує. Даний форум є непрофільним, оскільки як мінімум тут немає відповідного розділу.
А взагалі давайте зробимо перекличку тих, хто хотів би приймати участь у розвитку такого ресурсу, можливо і справді немає сенсу затівати.
http://www.ukraviaforum.com/index.php/topic,12752.0.html
Не увидел ваших предложений в этой ветке.
Кальку с реаа делать смысла нет по ряду причин.
А вот обсудить структуру разделов и изменить ее - три секунды.
Всего лишь нужны предложения.
Навигация