Модернизация Форума. Высказываем предложения и пожелания

<< < (7/27) > >>

Toris:
Цитата: Днепр от 09.11.2015, 10:41:27 am

Toris, не уподобайтесь Фарион, всему своё время. Сейчас и без Мовы (не перваяч статья в происходящем) проблем хватает, и по мне главное что бы Человек был Человеком, а на росийском, украинском, английском... мне без разницы, хоть на цыганском.
Так, Фаріон - геть скажена баба. :) А "времені" ніколи не буде, та й "зараз" РФка розтягне якщо не назавжди, то надовго.

Якщо не зараз - то ніколи!

Toris:
Цитата: @rus от 09.11.2015, 11:42:45 am

Dear Tori's
Мне потом конечно выскажут за этот пост))
Ну вот к чему это,высокопарное ????

Такое идеологическое и типа правильное?
К истокам, к корням.

Цитата: @rus от 09.11.2015, 11:42:45 am

Честно,в теме про Вильгу и аи14
Мне понравился ваш вопрос,а этот двигатель двухтактный?
Сразу видно насколько глубоко вы интересовались вопросом, поиском
Без обид, ну прежде чем ляпнуть,вкл мозги

Кстати тот двигатель трёхтактный и семиколельвальный
Дякую! :) Будьте такі ласкаві, дайте мені лінк на цей двигун, де будуть відповіді на моє запитання про тактність? Вікіпедія мовчить з цього приводу, гугл "строїть глазки", а шукати та вивчати мануал - на той момент було дорого (більше 10 хвилин), ради задоволення неосновної думки. Тому й звернувся до людей в темі. Для того він і форум, щоби допомагати один одному.

Цитата: @rus от 09.11.2015, 12:07:14 pm

Вы нацист или просто недалекоглядный?
Далекоглядний патріот України. Україномовний. Дві вищі освіти. Не люблю нацистів, вони мізантропи, ненавидять все, що не по-їхньому, точно як совки. Час від часу допомагаю грошима фронту. Як прийде повістка - піду воювати. Можете вважати мене бандерівцем, хоча я не сильно розбирався, хто ж вони такі насправді. А Ви рашист чи просто дивитесь їхнє ТБ?

Ви особисто хочете жити в Україні? Или милее русский язык, лик Путина на мавзолее и бой кремлёвских курантов под советский гимн?

P.S. Кому "многабукофф ниасилил", то пояснюю - я один, а їх багато. Відповів кожному.
Та й навіщо воно Вам, втомлювати себе чущими проблемами?

Toris:
Шановні модератори!

Прошу перенести всі ці пости, починаючи з http://www.ukraviaforum.com/index.php/topic,12752.msg136530.html#msg136530
в спеціальну тему для срача: http://www.ukraviaforum.com/index.php/topic,12521.msg136503/topicseen.html#msg136503

Andreas:
Цитата: Toris от 08.11.2015, 21:42:10 pm

Пропоную у новому форумі інтерфейс робити двомовним: українською та англійською. Або виключно українським. Чому? Швендяв тільки що по західних сайтах, і що б ви собі думали? - Французи мають сайти французькою мовою, англійці та американці - англійською. Це ж треба, там зовсім не передбачені якісь інші мови! І російської там теж немає! Уявляєте?

Не будем разводить срач на эту тему.
Аргумент такой: Русский относится к официальным языкам ICAO, украинский, увы, нет.
На этом языковая тема закрывается.
Интерфейс будет на 3 языках.
Писать каждый волен на том, на каком нравится.

Toris:
Цитата: Andreas от 09.11.2015, 13:07:15 pm

Не будем разводить срач на эту тему.
Аргумент такой: Русский относится к официальным языкам ICAO, украинский, увы, нет.
На этом языковая тема закрывается.
Интерфейс будет на 3 языках.
Писать каждый волен на том, на каком нравится.
Окей. По інтерфейсу питань немає, керуємось зразком євроофісу ICAO... :(

А малюночок так і залишиться російськомовним на фоні кольорів українського прапору?

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница