Модернизация Форума. Высказываем предложения и пожелания

<< < (6/27) > >>

Днепр:
Toris, не уподобайтесь Фарион, всему своё время. Сейчас и без Мовы (не перваяч статья в происходящем) проблем хватает, и по мне главное что бы Человек был Человеком, а на росийском, украинском, английском... мне без разницы, хоть на цыганском.

@rus:
Dear Tori's
Мне потом конечно выскажут за этот пост))
Ну вот к чему это,высокопарное ????

Такое идеологическое и типа правильное?
Честно,в теме про Вильгу и аи14
Мне понравился ваш вопрос,а этот двигатель двухтактный?
Сразу видно насколько глубоко вы интересовались вопросом, поиском
Без обид, ну прежде чем ляпнуть,вкл мозги

Кстати тот двигатель трёхтактный и семиколельвальный

entuzazisten:
Вот -вот! А я   ещё раз прошу учесть моё пожелание : создать список " мутных" участников форума. В моём поле зрения сейчас их /ДВА/.  Особая примета- рашинская наглость! Знаю , что и другие участники их видят.

@rus:
Вы нацист или просто недалекоглядный?

Toris:
Цитата: flybas от 09.11.2015, 09:53:31 am

А в Україні проживають тільки україно та англомовні громадяни , шановний ?
В РФці чи Дойчляндії проживають відповідно лише росіяни та німці? В РФці та Криму багато українських шкіл?

А те, що на фронті через одного - росмовний вояк , з цим як бути ?
Це біда, однак цей форум не є життєво необхідним під час бою.

Мову треба не насаджувати насильно, а давати вибір. Як і є ,відповідно, на цьому форумі.
В Криму та Домбабве вже дали "зробити вибір" - Вас особисто радує результат? Мене - не радує.
Гандони в парашці відкрито заявляють, що немає ні України, ні українською мови - і з Вашими тенденціями мови таки не буде, а з часом знекровиться та щезне Україна. Історія совдепівська вже давно скоригована. І станете Ви, як білоруси, перманентним російським ватником.

Свого часу совки насаджували російську мову, вчителі російської мови та літератури середніх шкіл отримували надбавку 10% до зарплати. Результат - бачите на фронті.
Необхідно, щоби люди звикали до своєї рідної мови. Тим більше, що кілька десятків слів оформлення форуму запам'ятається швидше, ніж англійскі слова, до яким ми вже звикли і на сайтах іноземних, і в мануалах до побутової техніки.

З другого боку, Ви та інші постійні резиденти України чудово розуміють не лише написану українську мову, а й навіть усну. У чому ж проблема? В тому, що "братскій народ" не буде розуміти? Тай ніхто не заставляє спілкуватись на форумі російською, я пропоную лише націоналізувати оформлення форуму.

Міняйте налаштування в своєму профілі згідно ваших вподобань і не "парте" мізки іншим.
Я дав пропозицію керуючим, а мізки кожен парить сам собі самостійно. ;)

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница