Модернизация Форума. Высказываем предложения и пожелания

<< < (3/27) > >>

Сергей Романенко:
Может просто закрытую группу в FB ?

Andreas:
Очередной междусобойчик?
Форум - это не только открытая площадка для общения, но и механизм популяризации.
А вот интеграция с соцсетями - в планах.

Карпуха:
Щрсь думаеться що не все в одну кучу. Наприклад можна відкрити окремий розділ по планерам.
В ідеалі і по папарлану розділ було б добре. На даний час звичайно я мабуть тут один. Але з часом дивишся теж популярність набере. Так думаеється.

Toris:
Підтримаю Карпуху і висловлю бажання бачити також розділи по дельтапланах, мотодельтапланах, надлегких літаках, надлегких гелікоптерах і т.п. - тобто по всьому, на чому любителі здіймаються в повітря.

Купівлю-продаж однозначно необхідно виокремлювати в окрему гілку "Показати нові повідомлення з Вашого крайнього візиту в розділі КУПІВЛЯ-ПРОДАЖ."

Також підтримаю nikа стосовно підняття продавальної теми не раніше 5-10 днів. Мені подобаються торгівельні правила ось з цього форуму (Глава 3): http://www.gunforum.com.ua/index.php/topic,3196.0.html
Там постійні продавці за додаткову плату адміністратору можуть причепити свою тему зверху і підіймати її скільки завгодно в закріплених темах. А непостійні продавці можуть апнути тему не раніше 10 днів. Закріплені теми виділяються кольором стрічки в списку. В результаті такого впорядкування користувач одразу йде до потрібної групи (до "професійних продаванів" чи до звичайних колег-однодумців) і починає там шукати, що йому треба.

Крім того, повідомлення в продажних темах не зараховуються до загального лічильника повідомлень користувача. Завдяки таким порядкам на форумі одразу видно, де лише продавець, а де активний учасник форуму, з яким можна поспілкуватись в профільній темі.

ТИП:
В устной форме я уже говорил, но повторюсь :
- Возле каждого сообщения установить кнопки "Лайк" и "Антилайк", а также  их количество. Часто не бывает возможности оставить свои положительные или отрицательные эмоции по сообщениям, а по количеству "Лайков" или "Антилайков" можно формировать отношение к происходящему.
- При заливании фото, не всегда есть возможность уменьшить их в объёме, если технически возможно, то поставить робот на уменьшение формата фото.

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница