Шановний Серго
Зараз у мене на роботі починається вечірній блок міроприємств і я змушений відволіктись від форуму. Обіцяю Вам, що після роботи перечитаю тему і дам відповідь на Ваше запитання.
Чому ж знову Ви каламутите все шановне суспільство? Для чого це все?
Я висловив свої побажання стосовно мовного інтерфейсу ось тут:
http://www.ukraviaforum.com/index.php/topic,12752.msg136506.html#msg136506обгрунтував, чому саме я так вважаю - а вони чомусь самі підняли каламуть на мою приватну думку. Якісь ненормальні, чесне слово! Я ж не пропонував заборонити російськомовне спілкування, не нав'язував їм українську мову - вони самі собі придумали практично путлерівські страшилки і один навіть поцікавився, чи не нацист я! Мені образливо таке чути.
Щойно Андреас висловив офіційну позицію стосовно мовної політики і тому мовну тему шкурок форуму можна вважати закритою. Немає ніякої каламуті, якщо вони самі знову не психануть.
UPD. Щойно уважно прочитав зазначену Вами тему. З Вашим постом #23 згоден цілком і повністю:
2 OlegK
<...>
Вельмишановний, чи не здається вам, що спілкуючись ви російською в Україні, якраз УКРАЇНСЬКА мова зазнає знущання, утисків і зневажливого ставлення?
В знак солідарності +1 до карми.
В своїй пропозиції я запропонував прибрати мову
інтерфейсу саме з таких міркувань. Жодних пропозицій заборонити російськомовне спілкування з мого боку не було.
Так розумію, що пукани в місцевих патріотів ("патріотів" ?) рванули саме на моїй фразі "Окупантів - геть, разом з їхньою мовою.". Що ж, я дещо поспішив.
Дуже перепрошую поки що російськомовних українських патріотів і просто не-окупантів, котрі не володіють українською в силу різних причин, за мою нетолерантну фразу.
Прошу прощения у всех русскоговорящих патриотов Украины, которые не владеют украинским языком в силу разных причин, за мою нетолерантную фразу.