Toris, мы лёДчики такие, не ображайтесь, я завжди в +)))
Я також лише плюсую достойних, ще жодного мінусу не поставив.
Анонімним мінусаторам - зась.
Детский сад. Во что превращается форум? Бывший авиационный. Кармы, лайки (только не моторы) - прямо прокачка персонажа. Вот такие как Торис его и губят, просто наводя флудиельский флуд. Я тоже минусну.
О! Хоч один мінусатор веде себе по-чоловічому. +1 в карму!
Человек начал с создания ветки по воспитанию конкретного форумчанина. Это говорит о многом, если не обо всем.
Не так. Тема має назву "
Спеціальна тема для срача, щоби не смітити у фахових темах". Це означає наступне:
1.
Тема є
спеціалізованим місцем, як місце для паління чи туалетна кімната.
2. Призначення теми - флуд/
срач і всякі "священні війни". Для всяких сварок та інших проявів радянського виховання. Що ж тут зробиш, якщо є таке сумне явище у нашому суспільстві. Модератори також можуть переносити сюди срач з будь-якої теми сюди, на пам"ять про "геройське минуле" окремих персонажів.
3. Хай вже тут люди свяряться на спеціальному ринзі і
не псують фахові теми...
Є теми, є непродуктивний срач - має бути місце для непродуктивного срача. На цьому форумі такого місця не було - я здогадався його створити. І прямо зараз ми тут розбираємось в поняттях, не засмічуючи інші теми, не додаючи роботи модераторам по зачистці інших тем. То є гут, правда?
Будь-яка тема має з чогось початись. Ця спеціалізована тема почалась з конфлікту між мною та Прічером, і я намагався врозумити його. Тема могла початись з політичних поглядів. Чи ще з чогось.
А ось те, що Ви вирішили характеризувати мене і "пришити" мені мотиви, які мені не властиві, не знаючи мене - характеризує саме Вас, а не мене.
Зверніть увагу: я щойно цапнув Вас у спеціально визначеній для цього темі, а не в темі про будівництво маленького літачка, наприклад. Так ми зберегли трохи модераторського ресурсу, чи не так?
Карма хороша на продажах. Кидаешь или не до конца выполняешь обещаное - получаешь минусы от недовольных покупателей. Выполняешь и не кидаешь - получаешь плюсы. Это как-то ориентирует. А в трепаческих темах расставлять баллы - только "разделять и властвовать". Кому это нужно - можно понять и выяснить, но это скучно. Проще бан или небан, как раньше было )))
Окрім торгівлі ще існують поради спеціалістів новачкам - це також має бути якась карма для спеціалістів. А ще є публікатори позитиву (як Кагор, наприклад), котрі ніби і не барижать, і не спеціалісти, однак створюють тут позитив і популяризацію неба.
Кожен з нас може робити свій невеличкий вклад в справу, чим вміє. І це також достойне карми.
Можливо, карму слід якось спеціалізувати? Можливо, додатково до карми мають бути якісь лайки за пости? Можливо... Однак поки що маємо те, що маємо.
UPD:
Шановний авіаційний народ!1. Знищує форум не флуд в спеціальній темі - знищує форум ваша пасивність та викладення своїх проектів на ворожій території.
2. Спеціалісти! Створіть супербюджетний літачок, хоч на бензопильних двигунах - і тут одразу почнеться бурління по темі.
3. Спілкуйтесь українською, патріоти України!