nik84
|
|
« Ответ #90 : 05.10.2015, 14:46:21 pm » |
|
Иногда люди не хотят слышать правду, потому что они не хотят, чтобы их иллюзии были разрушены. Фридрих Ницше Тем более, что правда у каждого своя
|
|
|
|
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #91 : 02.11.2015, 19:28:48 pm » |
|
1. Просто цікаво, хто мені поставив -1 в карму і за який пост?
2. Також цікаво, хто Хазану поставив -1 в карму і за який пост?
|
|
« Крайнее редактирование: 02.11.2015, 19:31:02 pm от Toris »
|
|
Секта свідків підіймальної сили
|
|
|
Геннадий Хазан
Авиаторы
"АОПА Украина"
|
|
« Ответ #92 : 02.11.2015, 19:32:00 pm » |
|
Думаешь у меня нет ненавистников?)))))) Я ведь этим ...эээ.... людишкам много чего не даю делать как бы они хотели во вред нашей авиации)))
|
|
|
|
Владею самолетом: ЯК-12А 1960г. UR-KHZ L-200D MORAVA 1961г.UR-KHG ZLIN 526 AFS 1974г.
"Отпустить сопротивление - это принятие" - Шри Багаван
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #93 : 02.11.2015, 19:44:08 pm » |
|
Геннадій, воно й зрозуміло, що там, де здійснюється перерозподіл фінансових потоків, там завжди будуть пастись паразити і різні гниди. Однак тут потоки не проходять і голосувати можна лише кармою і лише за пости. І мені цікаво, чи дасть хто обгрунтовану відповідь за свій вчинок, чи буде тихенько попердувати у свіже повітря, як справжня совєцька гнида?
На моєму попередньому улюбленому GunForum"і завжди можна переглянути історію карми, почитати пояснювальне речення до карми і побачити, у якому повідомленні відбулась зміна карми. Тобто, там голосування завжди відкрите, відбувається "розбір польотів" і всім одразу зрозуміло, хто чим дихає. Надіюсь, що на новому двигуні форума це також буде реалізовано.
|
|
« Крайнее редактирование: 02.11.2015, 19:48:41 pm от Toris »
|
|
|
|
|
КВР
PPL(A), FI(A), SEP/MEP
Авиаторы
|
|
« Ответ #94 : 04.11.2015, 20:43:00 pm » |
|
Тема для срачу. от і скористаюся нагодою. думав що кримнаш вже закінчився на реаа але був дуже неприємно здивований, ще залишилося відсотків 20 рептозаврів без кори головного мозку. підорюги. пробачте. просто хотілося кудись виговоритися.
|
|
|
|
Может хватит заниматься фигней и захватить мир?
|
|
|
КВР
PPL(A), FI(A), SEP/MEP
Авиаторы
|
|
« Ответ #95 : 04.11.2015, 20:45:20 pm » |
|
Надіюсь, що на новому двигуні форума це також буде реалізовано.
Погоджуюсь, якась дивна система карми. я можу вас наприклад попрохати накрутити мені карму в плюс а комусь в мінус. а за шо ніхто ніколи і не здогадається.
|
|
|
|
Может хватит заниматься фигней и захватить мир?
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #96 : 04.11.2015, 21:02:08 pm » |
|
думав що кримнаш вже закінчився на реаа але був дуже неприємно здивований, ще залишилося відсотків 20 рептозаврів без кори головного мозку. Ну, що ж з ними зробиш? Пацієнти великої психіатричної лікарні, де головний лікар - масовик-витівник і любитель похардболити по територіях "братніх народів". Колись і з ними буде, як з гітлерівцями, і гомосєки будуть у них марширувати на місці мавзолею членіна - а вони будуть переживати комплекс вини... Мусимо ізолюватись від них і потроху знищувати експортерів психушки разом з носіями. я можу вас наприклад попрохати накрутити мені карму в плюс а комусь в мінус. а за шо ніхто ніколи і не здогадається. О! До речі, Ви допомагали мені сотовий наповнювач шукати в моїй темі. +1 в карму.
|
|
« Крайнее редактирование: 04.11.2015, 21:07:59 pm от Toris »
|
|
|
|
|
Геннадий Хазан
Авиаторы
"АОПА Украина"
|
|
« Ответ #97 : 04.11.2015, 21:05:25 pm » |
|
КВР. РЕАА умер для граждан Украины. Это мое сугубо личное мнение! ИМХО! Там осталась только пара людей мне известных, один из которых получает техническую информацию, а второй продает туда свои ультралайты. Наверно это была моя ошибка, что я ринулся развивать тот ресурс в свое время, мало обращая внимание на наш национальный. Но ничего, по немногу мы и УКРАВИАФОРУМ поднимем на должный технический уроветь .
ПыСы. Что самое интересное, это то что многие известные мне личности из РЕАА пасутся систематически на нашем форуме) Что взять с адептов дяди путина воспитавшегося в Питерских подворотнях?))))))))
|
|
|
|
Владею самолетом: ЯК-12А 1960г. UR-KHZ L-200D MORAVA 1961г.UR-KHG ZLIN 526 AFS 1974г.
"Отпустить сопротивление - это принятие" - Шри Багаван
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #98 : 04.11.2015, 21:05:55 pm » |
|
Наверно это была моя ошибка, что я ринулся развивать тот ресурс в свое время, мало обращая внимание на наш национальный. Но ничего, по немногу мы и УКРАВИАФОРУМ поднимем на должный технический уроветь. Сьогодні після роботи розмірковував над нашим форумом. Треба тут робити все, як в супермаркеті, де є все: погруповано, посортовано, розкладено зручно для пацієнтів, довірені продавани відмічені спеціальними відзнаками, окремі сторінки-візитки цих продавців - одним словом все, щоби жоден відвідувач не залишився без прибутку після відвідування.
|
|
« Крайнее редактирование: 04.11.2015, 21:14:42 pm от Toris »
|
|
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #99 : 04.11.2015, 21:09:09 pm » |
|
1. Просто цікаво, хто мені поставив -1 в карму і за який пост?
2. Також цікаво, хто Хазану поставив -1 в карму і за який пост?
З Хазаном зрозуміло, хтось замінусив від вредності. А зі мною щось незрозуміле, один пост - один мінус? Ну й нехай, якщо комусь від цього легше... Все одно був, є і буду, доки модератори не проти.
|
|
« Крайнее редактирование: 04.11.2015, 21:19:49 pm от Toris »
|
|
|
|
|
flybas
"Красота должна быть обтекаема" М.М.Жванецкий
Авиаторы
"Красота должна быть обтекаема" М.М.Жванецкий
|
|
« Ответ #100 : 07.11.2015, 20:43:25 pm » |
|
Ого, ничёсе , карму придумали . Прикольно. Я смотрю, тут уже лидеры появляются (по минусам)
|
|
|
|
|
|
|
entuzazisten
|
|
« Ответ #101 : 07.11.2015, 21:11:42 pm » |
|
Это ж надо , сколько минусов навалили, вроде-бы и не за что ! А кто же здесь главный "кармораздатчик"?
|
|
|
|
|
|
|
Toris
Зачарований небом
Toris.Україна
|
|
« Ответ #102 : 07.11.2015, 22:53:18 pm » |
|
Ого, ничёсе , карму придумали . Прикольно. Я смотрю, тут уже лидеры появляются (по минусам) Ага, до того ж, абсолютний і по негативу, і по модулю карми. Это ж надо , сколько минусов навалили, вроде-бы и не за что ! А кто же здесь главный "кармораздатчик"? Хтось, кого моя віртуальна персона бентежить найбільше на цьому форумі. Або когось я вразив в саме серце (Прічер?), або якесь підбите садюго натхненно жме на кнопку. І не признається. Типова радянська школа. А ще хтось плюсує мене, це приємно. Дякую плюсувальникам!
|
|
« Крайнее редактирование: 07.11.2015, 22:54:56 pm от Toris »
|
|
|
|
|
Днепр
|
|
« Ответ #103 : 08.11.2015, 00:51:44 am » |
|
Toris, мы лёДчики такие, не ображайтесь, я завжди в +))) люблю запах керосину и звук САМОЛЁТОВ! Мне бы в Небо...
|
|
|
|
Ще не вмерла України і слава, і воля, Ще нам, браття українці, усміхнеться доля. Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці. Запануєм i ми, браття, у своїй сторонці.
|
|
|
Дима Давыдкин
Авиаторы
Это моя работа.
|
|
« Ответ #104 : 08.11.2015, 07:25:06 am » |
|
Ого, ничёсе , карму придумали . Прикольно. Я смотрю, тут уже лидеры появляются (по минусам) Ага, до того ж, абсолютний і по негативу, і по модулю карми. Это ж надо , сколько минусов навалили, вроде-бы и не за что ! А кто же здесь главный "кармораздатчик"? Хтось, кого моя віртуальна персона бентежить найбільше на цьому форумі. Або когось я вразив в саме серце (Прічер?), або якесь підбите садюго натхненно жме на кнопку. І не признається. Типова радянська школа. А ще хтось плюсує мене, це приємно. Дякую плюсувальникам! Детский сад. Во что превращается форум? Бывший авиационный. Кармы, лайки (только не моторы) - прямо прокачка персонажа. Вот такие как Торис его и губят, просто наводя флудиельский флуд. Я тоже минусну.
|
|
|
|
|
|
|
|