Мені набридло читати персональну невихованість окремих совдепівців на форумі, тому вирішив створити окрему тему для бруду з помилок виховання.
Розпочинаю Срач №1.
В анамнезі маємо: користувач
preacher, на маючи фахових знань та навичок слідчої справи, постійно звинувачує мене в "зраді" та тролізмі на користь РФії. Це виражається у постійному під"юждуванні не по темі. Я поклав болт на все це, однак вже набридло: і так в житті достатньо маю негативу, а тут ще й ця непотріб постійно підкидує ложку проносу.
Граємось в "поганого" (ярого) націоналіста?
Цеж ще треба щоб українці це нормально сприймали, а щє щоб хтось українською піддакував.
Toris - то хто піддакувати буде?
Ніхто не грається. І піддакувати ніхто не буде: всі, хто годен, будують ЛА і літають, або беруть стволи і знищують агресора. Лише непотріб бухає чи дує бульки перед монітором.
Вирішив: блядству - хуй. Відкрив цю тему.
Прічер, ось це персонально Вам адресую:
Крім того, Прічер, вчора на форумі, десь на теренах авіабезпеки, я наткнувся на пост дворічної давності з Вашим одкровенням про Ваше мислення все Ваше життя російською мовою. Так ось, мушу Вас засмутити: я все життя спілкуюсь і думаю українською, а не лише під хвилею Майдану.
А ще, Прічер, місцеві практикуючі авіатори там Вас гарненько проігнорували, як шум та завади в ефірі. Я любитель побазікати вдохновєнно і красіво, тому мене відволікають Ваші пустопорожні дойобки від мрії життя - польоту в небо на власному ЛА.
Як проповідник Ви - 0,00%, оскільки замість того, щоби бути тут світлом для миру, Ви просто плутаєтесь під ногами, стараючись привернути до себе увагу, не приносячи при цьому користі нашій спільноті. Хочете проповідувати - так проповідуйте мудрість, знання, радість, Життя. А гімна в житті досить у кожного з нас, не треба його сюди виливати відрами, як вчора я читав у Ваших старих постах.
Тут авіафорум, кожен може поділитись тим авіаційним, чим має. Або НЕавіаційним. Щойно я висловив свою позицію. Хто згоден зі мною - той підтримає і буде знати, що нас вже двоє. Всі інші йдуть пішки за горизонт. Від Вас є не отримав альтернативної думки. Лише доколупки до моєї особи. Ви - нижча каста, яка не обговорює ідеї, не обговорює погоду, а обговорює інших людей в колі собі подібних. Мені з Вами не по дорозі.
Виходячи із зазначеного, приймаю рішення приєднатись до колективного ігнорування Вашого базарно-бабського спічу неавіаційної тематики і прощаюсь з Вами-гімнюком.
Будете мати щось цікавеньке і корисне форуму - гарненько викладайте. А зараз: