Какая реформа уготована аэропортам Украины
preacher:
Цитата: Toris от 26.09.2015, 21:41:59 pm
Цитата: preacher от 26.09.2015, 20:59:51 pm
Звідкі стіки ненависті - "всіх постріляти"?
Вони невиліковні. Чесні лише під загрозою смерті "тут і зараз", і то недовго, поки не оговтаються. Спокійно постріляти і забути, як завжди воно робиться. Або терпіти їх по-совковому все життя, якщо соплі жувати, як ото зараз воно є.
Колись один дідусь мені рекомендував: "поставить всех наркоманов к стенке и из калашникова".
Цитата: Toris от 26.09.2015, 21:41:59 pm
Цитата: preacher от 26.09.2015, 20:59:51 pm
Чи ви не українець?
Українець, однак, завдячуючи вашій місцевій "розстрільній трійці", скоро вважатиму себе євреєм в поганому сенсі слова, москалем чи фашистом - як вирішить "святайший триглавий синод" в особах Прічера та ще двох на "С". :P ;D
preacher, Ви зав"язуйте вже з обговоренням моєї національності чи мислення, а то дратує. Є межі особи, порушення яких веде до конфлікту. "Не пересувай вікової границі, яку встановили батьки твої." (Прип.22:28) [url]http://allbible.info/bible/ogienko/pr/22/[/url]
Не обличай кощунника, чтобы он не возненавидел тебя; обличай мудрого, и он возлюбит тебя; (Прит.9:8 )
Кацо:
Цитата: Toris от 26.09.2015, 19:54:23 pm
Цитата: Андрей-пилот от 26.09.2015, 18:15:51 pm
Складывается ощущение, что наши чиновники, живут на другой планете.
Так і є. Завдання - втриматись на роботі і отримати зарплату. Або відкат.
Як каже один мій знайомий, простіше їх постріляти і просто скопіювати західне законодавство - буде більше користі.
Працюю с "західним законодавством" і можу сказати що там бюрократія також та ще. Єдина відмінність - західний чиновник (середньої ланки) починає працювати відразу ж після запита користувачів до нього - а наш лише після отримання листа з візою керівника "в роботу" інакше можна і по голові від начальства получити. Принцип "ініціатива карається"- ось наша біда...
Навигация