Для ОБГОВОРЕННЯ дійсно не важливо, проте існують базові поняття.
<...>
В релігії так само, якщо людина вірить в речі які виходять за рамки Писання - то це вже лжерелігія.
Ура! Таки існують БАЗОВІ ПОНЯТТЯ!
Читав десь, що існують на планеті Земля племена, у яких відсутні в мові поняття "літак", "комп"ютер" і т.п. Словарний і понятійний запас таких племен, як правило, не перевищує кількох сотень одиниць. Я так розумію, що в їхньому світі неможливо обговорити аеродинаміку різних профілів без того, щоби спочатку сформувати їм належну понятійну базу та зробити цю базу звичною. Без цієї бази Вас просто спалять за лжерелігію.
Ось так і тут - треба мати ПОВНЕ володіння базою, щоби математична фантазія мале якесь підгрунтя. Без повного володіння - можливий рівень лише "вірю/не вірю" без жодних оцінок. Це навіть не релігія, а рівень довіри до носія тих чи інших ідей. Це як сучасні вибори, коли голосуєш за людину, котру зовсім не знаєш, тому що не знаєш.
Одним словом, без правильної підготовки оцінювати Євгена неможливо, тому всі "невіруючі" йдуть собі лісом, це не їхня тема і нєфіг сюди соватись. Без кількарічного вивчення повного курсу фізики з вправами та лабораторними роботами навіть не надійтесь зрозуміти Євгена. Ніяка "соображалка" та політ фантазії не замінять практичних навичок пілота A320, наприклад - так і тут. Створюйте свою тему антиєвгеністів і тусуйтесь собі там, апологети інквізиції.
Для себе я не визначився з відношенням до ідей Євгена, тому не захищаю її і не виступаю проти - тримаю нейтралітет і нічого не змінюю згідно принципу "не нашкодь". Гідродинамічні натурні досліди Євгена підтвердили працездатність його моделі "активного вакууму", як я його прозвав.
Так, досліди його цілком відповідають сучасним фізичним поглядам, що не усуває його модель. Це подібне існуванню одночасному існуванню метричної, імперської та інших систем фізичних одиниць виміру: як і звідки ти його не міряй, суть незмінна.