Безпілотники (дрони) для АТО

<< < (8/45) > >>

den22:
Где аэродром брать на фронте. И отражать будет знатно.  Да и помехи собственной аппаратуре.

Andriy:
Радіоперешкоди від власної апаратури будемо ліквідовувати на стадії проектування. Площа поверхні дійсно велика, але на висоті 50м, РЛС його не видно. А злітати він повинен кілометрів сто до фронту.

Kagor:
Ну сто км - то трішки забагато а 50м замало.

Andriy:
В історії людства було п"ять великих Євреїв.
Соломон, який сказав що вся діяльність людини залежить від голови, від свідомості.
Ісус, сказав що все від серця, від любові.
Маркс, що всім управляє шлунок, матеріальне.
Фрейд, що всіх веде отой кінець, вся діяльність обумовлена статевими інстинктами.
І Енштейн, який сказав, що все це хлопці відносне.

Сто забагато, а п"ятдесят замало, для чого?

В моїй залізяці невеликі колеса, і потрібен рівний аеродром. Об"єм баків на 6 годин польоту.
Розрахункова крейсерська 280-300. Тому, як його називали, "аеродром подскока", може і за триста км розташовуватись. Вся складність в забезпеченню зв"язку, а це вже моє НОУ-ХАУ...

Kagor:
Цитата: Andriy от 18.05.2015, 07:55:19 am

Сто забагато, а п"ятдесят замало, для чого?

В моїй залізяці невеликі колеса, і потрібен рівний аеродром. Об"єм баків на 6 годин польоту.
Розрахункова крейсерська 280-300. Тому, як його називали, "аеродром подскока", може і за триста км розташовуватись. Вся складність в забезпеченню зв"язку, а це вже моє НОУ-ХАУ...

Андрію, для чого долати 100 км до лінії зіткнення, адже за цей час системи РЛС ворога достеменно вирахують маршрут дрона.
Так і ще палити лишні КеГе палива.
Це мабуть не лишні КеГе для розміщення додаткового обладнання чи озброєння на борту?
Сучасні ДРОНи запускають з непідготовлених площадок чи пересувних систем запуску в безпосередній зоні використання.
ПеСе А потім поговоримо за 50-ть і (Вся складність в забезпеченню зв"язку, а це вже моє НОУ-ХАУ...).

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница