Безпілотники (дрони) для АТО
Kagor:
Цитата: Andriy от 23.10.2015, 18:58:42 pm
Щоб слухати музику на ФМ не потрібно використовувати сканер за 18000евро.
Все звичайно не просто, але визначення координатів РЕБа, по складності приблизно дірівнює складності лабораторної роботи КПІ 17 корпусу. Тим більше, що ті самі "Красуха" та "автобаза" розроблені випускниками цього факультету
Сканер за 18 тис. не здатен прийнявши цифровий сигнал, його аналізувати та видати команду на застосування зброї.
Для цього створюють цілі комплекси, які коштують декілька тисяч тих сканерів.
(Андрію, диплом про закінчення КПі має моя донька (лірика)).
Andriy:
Цифровий сигнал, це спосіб модуляції, а сам сигнал це електромагнітні коливання і їх не обов"язково демодулювати. Для знищення обладнання РЕБ достатньо його зафіксувати.
Я закінчив той самий КПІ 17 корпус Радіотехнічний, і вважаю що я непоганий інжинер.
А, що до доньки, то моя закінчила КІМВ, міжнародник, але міністром закорданних справ не стала. Таке життя...
Kagor:
Андрію на тому і порішали. ;D
А ще треба визначити дальність до цілі та зимут.
Зробити привязку і передати це в автоматичному режимі системі наведення ракети.
ПеСе Комплекси РЕБ можуть працювати по цілі групами.
Andriy:
Дальність до цілі можна побачити на карті при пересіченні двох азімутів. А кожен азімут визначається за допомогою приймача з направленною антеною з однієї точки а потім з другої. "Полювання на лис". РЕБи групами працюють, і навіть розміщені на літаках, але це в умовах повномвсштабної війни, а в лугандонії їх небагато.
mechanic:
Супер!
Японская полиция оснастила дроны сетями
http://portaltele.com.ua/news/technology/yaponskaya-policiya-osnastila-drony-set.html
Навигация