entuzazisten
|
|
« Ответ #1710 : 10.01.2017, 20:56:41 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
mechanic
|
|
« Ответ #1711 : 11.01.2017, 12:31:08 pm » |
|
|
|
|
|
Сало може бути добрим або дуже добрим
|
|
|
|
Серго
|
|
« Ответ #1713 : 16.01.2017, 14:14:12 pm » |
|
|
|
|
|
TAILDRAGGER
|
|
« Ответ #1714 : 19.01.2017, 01:11:14 am » |
|
Унылая лошадь 17.01.2017: "“Единственное, чего нет в Будапештском протоколе, это обязанность России или еще кого-то соглашаться с результатами антиконституционного вооруженного государственного переворота. С результатами переворота, авторы которого первой своей акцией провозгласили борьбу с русским языком и русскими в Крыму. Я цитировал Дмитрия Яроша, который сказал, что россияне в Крыму должны быть изгнаны или уничтожены. С такими политическими изменениями в Украине под руководством такого рода деятелей никто не обязался соглашаться“
Дмитрий Ярош 17.01.2017: “Маразмы Лаврова комментировать нет смысла. Агрессия Московской империи против независимой Украины – факт, и закономерно, что наш вековечный враг использует откровенную ложь для прикрытия своих действий. Меня это не удивляет. Нам, украинцам, надо меньше слушать “блеянье“ кремлевских говорящих голов, а делать свое. Московская империя должна быть уничтожена! Победа будет за нами!“
|
|
|
|
Штирлиц склонился над картой- его рвало на родину
|
|
|
Геннадий Хазан
Авиаторы
"АОПА Украина"
|
|
« Ответ #1715 : 20.01.2017, 16:40:41 pm » |
|
В РФ прошли манифестации в связи с крайним высказыванием вЕликого Пу!)))
|
|
|
|
Владею самолетом: ЯК-12А 1960г. UR-KHZ L-200D MORAVA 1961г.UR-KHG ZLIN 526 AFS 1974г.
"Отпустить сопротивление - это принятие" - Шри Багаван
|
|
|
entuzazisten
|
|
« Ответ #1716 : 21.01.2017, 17:00:25 pm » |
|
А где же транспарант с боевым кличем - " ДАЁШЬ ?БАТЬ !!!" Или этот ещё не изобрели ?
|
|
|
|
|
|
|
Серго
|
|
« Ответ #1717 : 22.01.2017, 15:04:01 pm » |
|
Скрєпи крєпчають. Це піпец: в "пантеоні" ординських "святих" поповнення До "святого" Сталіна прибуло поповнення - "святий" Моторола. На Московії список православних святих, православних блаженних, православних мучеників, православних безсрібників і "прочая, прочая, прочая" дуже скоро поповниться новим святим новомученикам Арсенієм Моторолою. На Росії виступили з ініціативою про канонізацію "Святого Воина Божьего Арсения". Після всього цього ординського "православного маразму" ще хтось з українців має бажання ходити у московську фсб секту - УПЦ МП (РПЦ)? Питання як на мене риторичне ...
|
|
|
|
|
|
|
preacher
|
|
« Ответ #1718 : 22.01.2017, 16:58:47 pm » |
|
Після всього цього ординського "православного маразму" ще хтось з українців має бажання ходити у московську фсб секту - УПЦ МП (РПЦ)? Питання як на мене риторичне ...
Залежить від того, що людина шукає в Церкві?
|
|
|
|
|
|
|
Серго
|
|
« Ответ #1719 : 22.01.2017, 17:30:30 pm » |
|
Після всього цього ординського "православного маразму" ще хтось з українців має бажання ходити у московську фсб секту - УПЦ МП (РПЦ)? Питання як на мене риторичне ...
Залежить від того, що людина шукає в Церкві? Цим в такій церкві щось шукать, то краще з Богом спілкуватись без "посередників".
|
|
|
|
|
|
|
preacher
|
|
« Ответ #1720 : 22.01.2017, 18:07:20 pm » |
|
Цим в такій церкві щось шукать, то краще з Богом спілкуватись без "посередників".
Ви здивуєтесь, але це твердження є плодом таких церков. Якщо взяти вчення Христа, то Церква Христова не є посередником між людьми та Богом. І служителі Христові не є посередниками між людьми та Богом. Церкву створив сам Христос, і церква є зібранням тих хто насправді присвятив своє життя Богу. А єдиним посередником між людьми та Богом є сам Христос.
|
|
« Крайнее редактирование: 22.01.2017, 18:09:25 pm от preacher »
|
|
|
|
|
подвашник
A U S T E R
Федір Новіков.
|
|
« Ответ #1721 : 22.01.2017, 19:10:11 pm » |
|
а посредником между церквями христианскими- УГКЦ. Присоединяйтесь , а по украински... навэртайтэсь.!
|
|
|
|
..Працюй так, ніби все залежить від тебе, а молися так, ніби все залежить від Бога".
Не їла душа часнику, не буде й смердіти
Не роби як я ,роби краще мене.
|
|
|
Серго
|
|
« Ответ #1722 : 22.01.2017, 20:04:04 pm » |
|
Цим в такій церкві щось шукать, то краще з Богом спілкуватись без "посередників".
Ви здивуєтесь, але це твердження є плодом таких церков. Якщо взяти вчення Христа, то Церква Христова не є посередником між людьми та Богом. І служителі Христові не є посередниками між людьми та Богом. Церкву створив сам Христос, і церква є зібранням тих хто насправді присвятив своє життя Богу. А єдиним посередником між людьми та Богом є сам Христос. А для чого ви тут мені це все розказали? Я це все давно і без вас знаю. Ви статтю приведену тут, уважно подивились? Суть ту побачили, яку фсб - попи пхають в рпц? Які можуть бути до мене ще " проповіді"?
|
|
|
|
|
|
|
preacher
|
|
« Ответ #1723 : 22.01.2017, 20:31:20 pm » |
|
А для чого ви тут мені це все розказали? Я це все давно і без вас знаю.
Це ж ви написали: ......то краще з Богом спілкуватись без "посередників". Ви статтю приведену тут, уважно подивились? Суть ту побачили, яку фсб - попи пхають в рпц? Які можуть бути до мене ще " проповіді"?
Просто хтось приходить туди поцілувати ікону, хтось поставити свічку, хтось крашенки посвятити, - і все це там є. Тобто простими закликами і патріотичними лозунгами цю проблему не здолати. Доведеться людям вчення Христа пояснювати - то хто почне?
|
|
|
|
|
|
|
mechanic
|
|
« Ответ #1724 : 22.01.2017, 20:40:29 pm » |
|
Бог у ВСЕХ один... провайдеры - разные В продолжении дискуссии: ЛЮБАЯ церковь пытается поставить себя (и только себя) между Богом и Человеком но именно Бог дал Человеку Свободу и Право веровать или отрицать самое существование Бога. Аминь
|
|
|
|
Сало може бути добрим або дуже добрим
|
|
|
|